Прекодиране и ремонт на касови и секретни брави

Прекодиране и ремонт на касови и секретни брави

Една от най-честите причини хората да търсят услугите на високо квалифицираните ни ключари е прекодирането и ремонта на касови и секретни брави. Това е специфична работа, която не е по силите на всеки, още по-малко пък на неквалифицирани любители, така че ако се появи подобна нужда, непременно потърсете специалист.

Майсторите ключари на losskey.com имат богат опит и задълбочени познания в тази област, така че винаги може да ги откриете на денонощната аварийна телефонна линия на номер 0877 70 88 50, която работи денонощно, ежедневно и без почивен ден.

Ние ще изпратим при вас мобилен битов ключар, който веднага ще се заеме с работа. На адреса експерта ни ще огледа обекта, ще ви даде консултация по съответния казус, както и една от най-добрите оферти в бранша. Щом прецени, че прекодирането и ремонта на съответната касова или секретна брава могат да се извършат на място, ключарят ще извърши нужните процедури възможно най-експедитивно и качествено.

Самото прекодиране представлява преместване и пренастройка на заключващите слотове на бравата, при което се вади нов комплект ключове, отговарящи на новото работно състояние на съответния заключващ механизъм. Прекодиране се извършва и с т.нар. прекодиращ комплект, предназначен за дадени определени видове брави.

Причините за да се наложи прекодиране или ремонт обикновено са свързани със загуба на ключовете, блокиране на бравата, повреждане на езика, износването на някоя заключваща пластина, засядане или счупване на ключ в ключалката.

На място нашият ключар ще прецени и случаите, при които прекодирането и ремонта на касовите и секретните брави са незадоволителна мярка за повишаване на сигурността на помещението. В такъв случай той ще ви препоръча подмяна, демонтаж и монтаж на нова брава от този или от по-висок клас брава.

Ние работим без почивка, за да можете вие да живеете по-спокойно в домовете си, да работите по-уверено на работните си места и да имате по-комфортен начин на живот.

 

Обади се СЕГА!